ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210-9712201
0Item(s)
0 Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Εταιρικό Προφίλ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα sioutishomecare.gr αποτελεί την διαδικτυακή παρουσίας του φυσικού καταστήματος Παύλος Σιούτης & Σια ΟΕ . Η φυσική μας έδρα είναι στην οδό Ηλιουπόλεως 141 στο δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Η εταιρία μας είναι μια επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των οικιακών και επαγγελματικών επίπλων. Δραστηριοποιείται από τη δεκαετία του 50 στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. Στην έδρα μας υπάρχουν 3 όροφοι συνολικού εμβαδού 900τμ όπου υπάρχει πλούσια ποικιλία επίπλων εσωτερικής διακόσμησης καθώς και έπιπλα εξωτερικού χώρου και γραφείου. Στο διαδικτυακό κατάστημα η γκάμα των προϊόντων είναι πολύ μεγαλύτερη η προβολή και ταξινόμηση των προϊόντων έχει αναπτυχτεί προσθέτοντας πληροφορία και μεγαλύτερη επιλογή.

Το sioutishomecare.gr προσπαθεί να κρατήσει τις αξίες μιας Ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης στο δύσκολο και απαιτητικό χώρο του διαδικτύου. Παρακολουθούμε επισταμένα όλες τις τάσεις της σύγχρονης διακοσμητικής για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την κατάλληλη ποιότητα, τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση και τη πολύ καλή τιμή.